Η διάγνωση της βλάβης, η επισκευή και ομαλή λειτουργία των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Laptop, είναι ένας από τους τομείς δραστηριοποίησης της DUKE pc store. To εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό είναι σε θέση να επαναφέρει με εγγύηση μετά από μια δυσλειτουργία, σε σύντομο χρονικό διάστημα τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις του και να ρυθμίσει την ασφαλή λειτουργία του.

Παρέχουμε κάθε είδους τεχνική υπηρεσία, εντοπισμό και αποκατάσταση βλαβών σε οργανωμένο εργαστήριο με τα τελευταίας γενιάς διαγνωστικά εργαλεία, γρήγορα και υπεύθυνα. On line υποστήριξη των πελατών σε άμεσο χρόνο από τoν χώρο μας μέσω internet γιατί ο χρόνος σας είναι πολύτιμος.

Εσείς καλέστε μας στo 2333 502815 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Είμαστε σε θέση λόγω της επαφής μας με τις κύριες εισαγωγικές εταιρίες, να εξασφαλίσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, το γνήσιο ανταλλακτικό που πιθανόν να απαιτηθεί. Ενώ η εμπειρία μας εγγυάται ότι και στις επισκευές, όπου λόγω παλαιότητας ή έλλειψης του ανταλλακτικού μπορούμε να προχωρήσουμε σε επισκευή ή να σας κάνουμε την πρόταση αναβάθμισης, αν η επισκευή είναι ασύμφορη.

Οι επισκευές αφορούν όλες τις εταιρίες κατασκευής φορητών και σταθερών υπολογιστών, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει επίσημη αντιπροσώπευση του κατασκευαστή στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση μη επίσημης εκπροσώπησης, θα απαιτηθούν περισσότερες ημέρες για τη συγκέντρωση των ανταλλακτικών και φυσικά την αποκατάσταση της όποιος δυσλειτουργίας προκλήθηκε από βλάβη του υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για να λύσουμε κάθε σας απορία.

Close Το καλάθι μου
Close Wishlist
Προβλήθηκαν Πρόσφατα Close
Close

Close
ΜΕΝΟΥ
Κατηγορίες