Ανίχνευση και αφαίρεση ιών

Καθαρισμός κακόβουλου λογισμικού, ιών, trojans, malware γρήγορα και υπεύθυνα με τελευταίας γενιάς αντιβιοτικά ακόμη και αυθημερόν.

Οι ιοί, τα spyware / adware είναι προγράμματα που δημιουργούν ποικίλα προβλήματα στη λειτουργία του υπολογιστή. Οι βασικοί ιοί απαιτούν χαρακτηριστικά από απρόσεκτους ή άπειρους χρήστες υπολογιστών για να τους μοιραστούν ακούσια ή να στείλουν δεδομένα. Μερικοί ιοί που είναι περιπλοκότεροι, όπως τα σκουλήκια (worms), μπορούν να ξαναδιπλώσουν και να σταλούν αυτόματα σε άλλους υπολογιστές με τον έλεγχο προγραμμάτων αυτά του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ορισμένοι ιοί, αποκαλούμενοι trojan horses (που ονομάζεται μετά από το θρυλικό τρωικό άλογο), μπορούν ψευδώς να εμφανιστούν ως ευεργετικό πρόγραμμα για να πεισθούν οι χρήστες για τη μεταφόρτωση τους (download). Κάποιο trojan μπορεί ακόμη και να παρέχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στο δημιουργό του ήσυχα χωρίς να το αντιλαμβάνεστε, αλλά το ίδιο καταστρεπτικά για το σύστημά σας ή άλλους δικτυωμένους υπολογιστές συγχρόνως.

Από την DUKE pc store σας προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες, για την ασφάλεια των δεδομένων σας και την εύρυθμη λειτουργία του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας αναλαμβάνοντας:

  • Να εγκαταστήσουμε και ρυθμίσουμε το τείχος προστασίας (firewall) και ασφαλίσουμε τα δεδομένα σας.
  • Να σας προτείνουμε λογισμικό προστασίας από ιούς και προγράμματα Anti-Malware για προφύλαξη από μελλοντικές απειλές.
  • Να ανιχνεύσουμε και αφαιρέσουμε τους ιούς και τα κακόβουλα προγράμματα ή script που τυχόν υπάρχουν στον υπολογιστή σας.
  • Να επιδιορθώσουμε τις όποιες βλάβες έχουν προκαλέσει οι ιοί στα Windows ή στα αρχεία σας, με την προϋπόθεση της ύπαρξης αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων.
  • Να εγκαταστήσουμε λογισμικό προστασίας για την αντιμετώπιση ακόμα και των πιο πρόσφατων ιών, malware, spyware, trojan κτλ, που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τα αρχεία σας.
  • Να ενεργοποιήσουμε και να ρυθμίσουμε μηχανισμούς ελέγχου και απαγόρευσης πρόσβασης, καθώς και λογισμικό παρακολούθησης ώστε να γνωρίζετε τις δραστηριότητες των παιδιών σας στο Internet.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για να λύσουμε κάθε σας απορία.

Close Το καλάθι μου
Close Wishlist
Προβλήθηκαν Πρόσφατα Close
Close

Close
ΜΕΝΟΥ
Κατηγορίες